CW NETWORK/COURTESY EVERETT COLLECTION
The Buccaneers

Obožavatelji "Tračerice" su oduševljeni! Leighton Meester glumit će u seriji zbog koje ćete zaboraviti na "Bridgerton"

Američku glumicu moći ćemo gledati u drugoj sezoni hit serije "The Buccaneers" - evo što znamo.

Američku glumicu moći ćemo gledati u drugoj sezoni hit serije "The Buccaneers" - evo što znamo.

Američka glumica koju najviše pamtimo po ulozi Blair Waldorf u seriji "Tračerica" vraća se na male ekrane u drugoj sezoni popularne povijesne drame "The Buccaneers". Iako je Leighton Meester više-manje bila aktivna nakon "Tračerice", mnogi očekuju kako će ova uloga biti njezin veliki povratak, baš kao što je veliku renesansu u karijeri doživio i njezin suprug Adam Brody ulogom u hit seriji "Nitko ovo ne želi" na Netflixu.

"The Buccaneers"

"The Buccaneers" je dramska serija smještena u 1870-e godine, utemeljena na nedovršenom romanu Edith Wharton, a prati skupinu mladih Amerikanci koje dolaze u London i uzburkaju tamošnju društvenu scenu. Prva sezona serije premijerno je prikazala u studenome prošle godine na Apple TV+ platformi i odmah je osvojila publiku svojom zanimljivom pričom i izvrsnom glumačkom postavom, a zbog odlične gledanosti već je mjesec dana nakon premijere potvrđena nova sezona.

image

Glavne uloge u seriji Buccaneers igraju Alisha Boe, Josie Totah, Kristine Froseth, Aubri Ibrag i Imogen Waterhouse

?APPLE TV/COURTESY EVERETT COLLECTION

Leighton Meester kao pojačanje

Iako detalji nisu poznati, obožavatelji su bili oduševljeni objavom da će se glumicama kao što su Kristine Froseth, Alisha Boe, Josie Totah, Aubri Ibrag, Imogen Waterhouse, Christina Hendricks sada pridružiti i Leighton Meester. U drugoj sezoni se zanimljiva skupina već udomaćila u Londonu i pronašla svoje mjesto u društvu. Nan (Kristine Froseth) je sada vojvotkinja, Conchita (Alisha Boe) se također udala za plemića, a Jinny (Imogen Waterhouse) je postala slavna - iako je tražena zbog otmice svog nerođenog djeteta.

Kultni lik Blair Waldorf

Leighton Meester proslavila se ulogom u hit seriji "Tračerica" i, iako je ostvarila brojne uloge u međuvremenu, i dalje je najpoznatija po ulozi Blair Waldorf, bogatašice iz otmjenog njujorškog kvarta Upper East Sidea, a koja je u vrijeme prikazivanja serije (od 2007. do 2012.) bila i modna ikona. Meester je nedavno glumila u filmu "EXmas" te u akcijskom trileru "Divlja rijeka" te sporednu ulogu u seriji "Kako sam upoznala vašeg oca". Kod nas se o njoj najviše pisalo zbog Netflixovog filma "Vikend u Hrvatskoj" snimljenog u Splitu u kojem je igrala glavnu ulogu, a u njemu su glumili i naši glumci poput Amara Bukvića, Ive Mihalić te Adriana Pezdirca.

image

Leighton Meester u seriji "Tračerica"

CW NETWORK/COURTESY EVERETT COLLECTION

Očekuje se kako bi uloga Leighton Meester seriji "The Buccaneers" mogla donijeti novu publiku, osobito obožavatelje serije "Tračerica", a s obzirom na uspjeh prve sezone očekivanja su visoka - no, Apple TV+ najavljuje još više intriga, romantike i sukoba.

Linker
10. listopad 2024 09:48