Jennifer Aniston
 

 SHUTTERSTOCK; CANVA
VELIKI LJETNI HOROSKOP

Vodenjak: Čekaju vas neprospavane noći i aktivan odmor, bit ćete izuzetno šarmantni i privlačni

Donosimo veliki ljetni horoskop za Vodenjake (od 22. siječnja do 18. veljače)

Donosimo veliki ljetni horoskop za Vodenjake (od 22. siječnja do 18. veljače)

LJUBAV I SEKS

Sredinom srpnja uvjerit ćete se u snagu emocija, a ljubavne strelice pogodit će i one koji su dugo sami. U moru površnih kontakata i flertova iskristalizirat će se odnos u koji će vrijediti uložiti i vrijeme i osjećaje. Ljubavna pustolovina za koju ste mislili da je samo prolazni zanos potpuno će vas obuzeti. No, budući da će ljeto proteći u znaku proturječnih astralnih utjecaja, zbivanja će biti promjenjiva i nepredvidiva. U razdoblju od 11. srpnja do 13. kolovoza intenzivno ćete proživljavati sve što se zbiva oko vas i u vama. Bit ćete erotski znatiželjni, a drugima izuzetno šarmantni i privlačni. Seksualna iskustva odvest će vas u svijet za koji ste mislili da pripada drugima i zbog toga ćete promijeniti neke stavove i planove.

DRUŠTVENI ŽIVOT

Nećete se moći požaliti da vam je dosadno! Zvijezde vam spremaju zanimljiva iznenađenja i brojne sadržaje koji će obogatiti vašu svakodnevicu. Njegovat ćete stara poznanstva, ali i s oduševljenjem sklapati nova. Pronalazit ćete nešto vrijedno pažnje i u pojedincima koji će drugima biti neprimjetni. Sudjelovat ćete u organizaciji društvenih događanja i animirati okolinu na nove oblike zabave.

image

Jennifer Aniston, glumica, 11. veljače 1969. godine

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK FOR SAG

PUTOVANJA I HOBIJI

Jupiterove vibracije pomažu vam ostvariti planove vezane za putovanja i upoznavanje novih ljudi, gradova i zemalja. Najradije ćete provoditi slobodne dane na morskim destinacijama, no sviđat će vam se i izleti u planine, nacionalni park ili seosko gospodarstvo. Mnogo toga ovisit će o željama i planovima vašeg izabranika; ne zbog toga što mu nećete htjeti proturječiti nego zato što će vam u njegovu društvu sve biti ljepše.

DUH I TIJELO

Za razliku od srpnja, kad će vam često nedostajati energije i poleta, u kolovozu ćete i nakon neprospavane noći imati snage za cjelodnevne aktivnosti. Zanimat će vas aktivan odmor, no katkad ćete biti željni samo opuštanja, izležavanja na plaži i brčkanja u plićaku. U špici sezone očekuju vas uzbudljiva iskustva. Mogli biste se okušati u adrenalinskim sportovima.

Linker
17. listopad 2024 19:41