PRIVATNA ARHIVA
Ljetne radosti

Nika Antolos: "Kada odlazim na plažu s kćeri, istresem cijeli stan u torbu i onda krećemo"

Pjevačica grupe Feminnem Nika Antolos ljetovanje više ne provodi samo sa svojom kćeri nego i s njezinim društvom pa ništa ne prepušta slučaju.

Pjevačica grupe Feminnem Nika Antolos ljetovanje više ne provodi samo sa svojom kćeri nego i s njezinim društvom pa ništa ne prepušta slučaju.

Kada su djeca veća, godišnji odmor više ne predstavlja toliki stres jer manje ovise o roditeljima. No, s tinejdžerskom dobi dolazi druga vrsta izazova na odmoru, a to dobro zna pjevačica grupe Feminnem Nika Antolos (34) koja ljeta uživa provoditi sa svojom kćeri Siennom. "Red odmora, red ludila, svega pomalo i svega taman... Sada je već narasla pa svuda vodimo i njene prijateljice, inače bi to sigurno teže išlo" kaže Nika.

image
PRIVATNA ARHIVA

Pakiranje za plažu u Nikinom slučaju nije jednostavan pothvat i to zato što se pakira za više djece. "Istresem stan u torbu i onda krećemo. Ja sam još uvijek jedna od onih koji nose frižider, spužve, suncobran kad sam sa Siennom i njezinim malim društvom. Volim da su u sjeni i da nadohvat ruke imaju klopu, ali zato kada uhvatim trenutak i pobjegnem na plažu solo, nosim samo ulje, slušalice, ručnik i bocu vode", napominje.

image
PRIVATNA ARHIVA
image
PRIVATNA ARHIVA

Posvećenost kćeri njezin je prioritet, no kako tijekom godine, tako i na odmoru Nika uspijeva napuniti baterije i sama. "Prije sam mislila da nemam vremena za sebe, a sada ga jednostavno stvorim. Kada se čovjek posloži po pitanju prioriteta, oduzme vrijeme nižim brojevima za one pri vrhu liste. Vrijeme je zaista naša odgovornost", naglašava.

image
PRIVATNA ARHIVA

Prisjeća se i vremena kada je Sienna bila manja, koja su za nju ipak bila izazovna i slobodno vrijeme je tada bilo gotovo nepostojeće. "Ma kakvi, ako su mala djeca u pitanju, nije moguće pošteno se odmoriti uz njih, nećemo se lagati. Pogotovo nama koji smo bili bez ikakvih baka servisa i drugih vrsta pomoći. Jedan dan zaista traje kao godina, a godina kao dan i misliš da to više nikada nećeš moći... A onda svane jedno jutro i odjednom pred tobom stoji glasna tinejdžerica koja te moli da joj dozvoliš napraviti dva pramena i da je pustiš malo na miru", prepričava uz smijeh i sjetu.

image
PRIVATNA ARHIVA
image
PRIVATNA ARHIVA

Sa Siom njeguje blizak odnos prepun ljubavi i povjerenja, a posebno su im dragi njihovi ljetni rituali. "Sia i ja stvarno imamo super odnos, pa koliko god se ja šalila, obožavamo vrijeme provoditi zajedno. Zauvijek, i jednoj i drugoj, naši su nam mali razgovori najdraži i najbitniji. No kad pričamo o ljetu, u Zagrebu su nam najdraže naše ljetne večernje šetnje, a na Krku nam je omiljen naš mali bijeg s mojom majkom k susjedima, preko zida na kavu i druženje. "Male" stvari zauzimaju najveća mjesta u srcu, a mi ih Bogu hvala puno imamo", zaključuje.

Linker
05. rujan 2024 11:21