Antonija Stupar Jurkin

 INSTAGRAM/ANTONIJA STUPAR JURKIN
Koji je najljepši?

Od bikinija do jednodijelnih modela: Pet badića Antonije Stupar Jurkin koje bismo voljeli imati u kolekciji

Bivša televizijska voditeljica nalazi se na zasluženom godišnjem odmoru, vrijeme najradije provodi uz more i to u zanimljivim modelima badića iz kojih se ovih dana gotovo i ne skida.

Bivša televizijska voditeljica nalazi se na zasluženom godišnjem odmoru, vrijeme najradije provodi uz more i to u zanimljivim modelima badića iz kojih se ovih dana gotovo i ne skida.

Ljeto je godišnje doba stvoreno za uživanje na plaži, a to dobro zna i prakticira i naša bivša televizijska voditeljica, danas stručnjakinja za digitalni marketing i event menadžerica 42-godišnja Antonija Stupar Jurkin.

Ona na svom profilu na Instagramu s više od 40 tisuća pratitelja dijeli fotografije s odmora, pa tako i one u kupaćim kostimima, a za koje dobiva i brojne komplimente i upite.

Antonija je ove godine odabrala bijeli bikini koji ističe njenu preplanulu put, s trakicama oko vrata i krugom s prednje strane gornjeg dijela. Na plažu se otputila i u crvenom jednodijelnom badiću s prorezom, smeđem bikiniju, a hrabro je nosila i jednodijelni model sa zmijskim uzorkom kakvog ne viđamo često. U njezinoj se kolekciji našao i crveni jednodijelni badić s duboko rezanim dekolteom.

O svom savršenom danu na moru Antonija nam je jednom prilikom priznala kako je to onaj upravo proveden na plaži.

"Savršeni dan na moru je onaj na plaži, uz prirodan hlad, dok djeca rone, plivaju, istražuju podmorje, a ja uživam uz hladni napitak s dobrom knjigom. Navečer je to šetnja uz obalu. Ima li ljepše od toga?", zaključila je tada.

Na godišnji odmor kreće uvijek spremna i unaprijed planira što će ponijeti sa sobom, ali ponekad se dogodi i neka neplanirana situacija.

"Smatram se solidnom organizatoricom pakiranja. Krenem dva dana ranije ali uvijek se nekako dogodi da spremam u zadnji čas stvari koje sam smetnula s uma. Krenem vrlo organizirano, ali završim pred put s još dodatne minimalno dvije torbe", priznala nam je i otkrila kako na put ne kreće bez fena, pegle za kosu i odjeću, dok je kao beauty favorite za ljetna putovanja i dane na plaži istaknula maskaru, prozračno rumenilo i sjajilo za usne.

Linker
18. rujan 2024 19:42