John i Ella Blue

 CYRIL PECQUENARD/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
Podrška su si

John Travolta u rijetkom javnom izlasku s kćeri, zajedno su prebrodili najveće životne tragedije

Glumac i njegova mezimica snimljeni su u Parizu gdje su bodrili američke olimpijke i svjedočili još jednom uspjehu sjajne Simone Biles.

Glumac i njegova mezimica snimljeni su u Parizu gdje su bodrili američke olimpijke i svjedočili još jednom uspjehu sjajne Simone Biles.

Holivudski glumac John Travolta (70) pridružio se popisu svjetskih zvijezda koje nisu htjele propustiti Olimpijske igre u Parizu, a tamo je poveo i svoju kćer Ellu Bleu (24) koja se u javnosti rijetko pojavljuje.

Zajedno su stigli do Bercy Arene kako bi navijali za američki gimnastički tim i pratili žensko finale, posebice Simone Biles koja je osvojila još jednu zlatnu medalju, a osim njih tamo su se pojavili i glazbenik Pharrell, reper Flavor Flav i drugi. Ella Bleu se za tu prigodu dotjerala inspirirana daškom šik Pariza. Nosila je popularnu parišku kapicu kojom je začinila crnu odjevnu kombinaciju širokih hlača i topića.

image

John i Ella u Parizu

CYRIL PECQUENARD/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

John je kćer dobio u braku s pokojnom suprugom i nikad prežaljenom glumicom Kelly Preston, kao i sinove Benjamina (13) i Jetta koji je preminuo 2009. u dobi od 16 godina. Do tragedije je došlo tijekom obiteljskog putovanja na Bahame kada je udario glavom o kadu i doživio napadaj u njihovoj kući na otoku Grand Bahama. Bio je autistično dijete s dijagnozom Kawasaki sindroma, bolesti koja može dovesti do proširenja arterija u bilo kojem trenutka, povišene tjelesne temperaturom, osipa i konjunktivitisa i daljnjih komplikacija. Obitelj se s Jettovim gubitkom zapravo nikad nije pomirila, a Kelly je 2012. godine gostujući u emisiji ‘‘The Doctors‘‘ rekla kako je ta bolest zaista rijetka i vjerovala je da njoj pridonose određeni čimbenici u našoj okolini.

‘‘Čvrsto vjerujem kao majka, kao i moj suprug, da postoje određeni čimbenici koji pridonose autizmu, a neki od njih su uglavnom kemikalije u našem okolišu i našoj hrani‘‘, izjavila je tada.

image

Jedna od posljednjih zajedničkih fotografija Jetta i Johna

ABACA/SHUTTERSTOCK

Nažalost, Johna je 2020. godine obilježila još jedna tragedija – Kellyna smrt koja je preminula od posljedica raka dojke, a šokantnu vijest objavio je na Instagramu uz riječi da je do zadnjeg trenutka vodila hrabru borbu uz ljubav i podršku svojih najmilijih. Par se upoznao 1989. godine na snimanju filma "Stručnjaci", pred oltar su otišli dvije godine kasnije, a bili su jedan od onih parova koji je svakim pojavljivanjem u javnost izazivao tračak ljubomore kod mnogih. Voljeli su se dugo godina, a u ljubavi ih nisu pokolebale ni brojne tragedije.

image

John i Kelly na 71. Filmskom festivalu u Cannesu 2018. godine

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Nakon Kelly odlaska glumac se odlučio posvetiti brzi i odgoju Elle i Benjamina.

"Osigurat ću budućnost svojoj djeci i pomoći im da se u životu bave onime što žele. To sada radim s Ellom i njezinom filmovima, učim je svemu u toj profesiji. Ben ima jedva deset godina i želim mu pomoći da evoluira jer je pred njim cijeli život", poručio je glumac prije nekoliko godina.

Linker
09. rujan 2024 11:30