Geri Horner s djecom 

 GETTY IMAGES
SVE JE IZA NJIH?

Prvi put zajedno nakon skandala koji je potresao Formulu 1: Geri podržala supruga, stigla su i djeca

Obitelj je dobro raspoložena pozirala fotografima na utrci Formule 1 u Velikoj Britaniji.

Obitelj je dobro raspoložena pozirala fotografima na utrci Formule 1 u Velikoj Britaniji.

Članica nekadašnje planetarno popularne grupe Spice Girls, 51-godišnja Geri Horner snimljena je u rijetkom obiteljskom izlasku u kojem su joj društvo pravila djeca i to kako bi svi zajedno bodrili supruga i oca Christiana Hornera na Velikoj nagradi Velike Britanije na stazi Silverstone.

Bio je to prvi put da je bivša spajsica s djecom javno podržala supruga i njegov Red Bull tim i to nakon skandala u koji je bio upleten zbog slanja intimnih poruka jednoj od svojih zaposlenica. Prije dva tjedna pojavila se na velikoj utrci Austrije, ali bez djece, a prije toga je nije bilo od ožujka. Christian je u međuvremenu oslobođen optužbi nakon provedene interne istrage, a čini se da supružnici pokušavaju izgladiti svoj odnos koji je narušen zbog cijele situacije.

Na utrci je bila Gerina 18-godišnja kći Bluebell koju ima iz veze s britanskim redateljem Sachom Gervasijem, sin Montague kojeg su ona i Christian dobili prije sedam godina te njegova 11-godišnja kći Olivia koju on dijeli s bivšom partnericom Beverley Allen. Obitelj je zajedno pozirala fotografima prije početka utrke.

image

Geri je s djecom stigla podržati svog supruga Christiana Hornera na utrci Formule 1 u Velikoj Britaniji

GETTY IMAGES

Neprimjerene poruke koje je on navodno slao jednoj od kolegica u javnost su procurile u veljači ove godine, nakon što ga je ona prijavila timu ljudskih resursa Formule 1 i optužila ga da joj se često javlja u kasnim noćnim satima. Optužila ga je za rodno uvjetovano uznemiravanje, ali ga je interna istraga oslobodila svih optužbi i Horner je odlučno negirao bilo kakvu krivnju.

Žena u 40-ima koja ga je prijavila, a čije ime zasad nije poznato javnosti, bila je suspendirana nakon skandala što je izazvalo bijes dijela javnosti i građana koji smatraju da žene jednostavno ne mogu imati povjerenja u to da će njihove pritužbe vezane za ponašanje kolega na poslu biti ikad pravilno istražene i tretirane. Christianova budućnost u Formuli 1 bila je pod povećalom javnosti jer su tekstualne poruke između njega i kolegice procurile u 79 razlitčitih snimaka zaslona, ​​a koje je anonimni pošiljatelj poslao e-mail poštom britanskim medijima, ali i šefu FIA-e Mohammedu Benu Sulayemu te šefu F1 Stefanu Domenicaliju, a za koje ona smatra da su je iznevjerili.

Nadređeni su je suspendirali zbog nepoštivanja netom nakon što su objavili da je Christian oslobođen optužbi, a na što se ona odlučila žaliti. Red Bull je pak poduzeo mjere protiv nje jer su sugestivne WhatsApp poruke poslane s anonimnih e-mail adresa na adrese 149 osoba, uključujući dužnosnike F1 i dopisnike s utrka, jer smatraju kako ih je sama pustila u javnost. Prema pisanju Daily Maila ona inzistira na tome kako to nije učinila i razočarana je načinom na koji se prema njoj odnosila tvrtka u kojoj je radila posljednjih pet godina.

"Moraju se postaviti pitanja o istrazi Red Bulla. Ona jednostavno ne može prijeći preko činjenice da se žalila i da je suspendirana i sve što želi je transparentnost u procesu", izjavio je njezin blizak prijatelj za britanske medije.

image

Geri i Christian u braku su od 2015. godine

JAKUB PORZYCKI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Geri se o aferi nije posebno oglašavala, tek je nedavno kratko pričala o važnosti pronalaženja hrabrosti usred skandala koji je zadesio njezinu obitelj i rekla da će pronalaženje snage u takvoj teškoj situaciji i podrške biti tema njezine nove knjige za djecu koju priprema.

"Ima tema u mojoj knjizi koje govore o pronalaženju vlastite moći u svakoj situaciji. Ako vas recimo maltretiraju, nije važno koliko godina imate, ako se pak osjećate usamljeno ili tugujete zbog gubitka - važno je pronaći hrabrost", izjavila je Geri u razgovoru za Daily Mail.

image

Geri se nedavno predstavila djevojačkim prezimenom i po mnogima tako poslala znakovitu poruku nakon afere u koju je njen suprug bio upleten

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Ona se pak nedavno našla u ulozi prezenterice videa o izložbenom modnom postavu i vezama Christiana Diora sa Škotskom i to povodom revije istoimene modne kuće u škotskom dvorcu Drummond. No već na samom početku videa je odmjerenim, damskim potezom dala naslutiti da priča o skandalu nje i Christiana za nju nije završena. Naime, u videu se predstavila svojim djevojačkim prezimenom koje je nosila prije udaje za Christiana.

"Ja sam Geri, Geri Halliwell", govori ponosno u videu na francuskom jeziku dok se tijekom braka predstavljala s prezimenom Horner, bar dotad. Je li njezino pojavljivanje na utrci u Velikoj Britaniji samo marketinški trik ili su Christian i ona izgladili sve nesuglasice, vrijeme će pokazati.

Linker
08. rujan 2024 03:39