Mario Kučera
I to je moguće

Indira i Miroslav Levak dokazali su da se nakon razvoda može ostati u prijateljskim odnosima, a oni nisu jedini

Pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila kako zajedno kreću na put i to nekoliko mjeseci nakon što su objavili vijest o razvodu.

Pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila kako zajedno kreću na put i to nekoliko mjeseci nakon što su objavili vijest o razvodu.

Vijest o razvodu Indire Levak i njezina sada već bivšeg supruga Miroslava Levaka, ljetos je iznenadila domaću javnost, nakon što su službeno potvrdili da je njihovu braku nakon 11 godina došao kraj. No iako se ljubav među njima ugasila, prijateljstvo među njima i dalje postoji, što je ona potvrdila na profilu na Instagramu.

"Avantura zove me! Put Monaka", napisala je uz fotografije na kojima zajedno poziraju, spremni na daleki put motorom.

Pjevačica je i sama bila najavila da će ostati prijatelji u službenoj objavi o razvodu koju je svojevremeno podijelila u priči na društvenim mrežama. "Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati", poručila je tada.

image

Indira i Miroslav na koncertu grupe Colonia povodom njezine 20. godišnjice postojanja

RANKO ŠUVAR/CROPIX CROPIX

Možda se nekima čini nemoguće i nevjerojatno da bivši supružnici ostanu u dobrim odnosima nakon razvoda, ali Indira i Miroslav nisu jedini primjer. Tako su nakon potpisanih papira za razvod prijatelji ostali violončelistica Ana Rucner i pjevač Vlado Kalember, glumica Mila Elegović i umjetnički fotograf Ivan Balić Cobra, glumica Ana Gruica Uglešić i pisac Hrvoje Šalković, glumica Sanja Vejnović i snimatelj Goran Mećava te bivši glumački par Slavica Knežević i Marko Torjanac koji i dan danas uspješno surađuju na zajedničkim projektima.

image

Ivan Cobra Balić i Mila Elegović

MAJA JUROVIć CROPIX
image

Slavica Knežević i Marko Torjanac

VEDRAN PETEH CROPIX

Ništa drugačije nije ni sa stranim zvijezdama, a među najpoznatijim slavnim prijateljima nakon razvoda su glumica Demi Moore i Bruce Willis kojem je ona jedna od najvećih podrška nakon što se suočio s dijagnozom demencije. Razveli su se 2000. nakon 13 godina braka, ali su ostali bliski prijatelji. Često smo ih viđali s njihove četiri kćeri, čak su i zajedno proveli vrijeme u karanteni tijekom pandemije koronavirusa.

image

Bruce Willis, Rumer Willis i Demi Moore

CAROLYN CONTINO/BEI/SHUTTERSTOCK

Na tom su se popisu našli i glumica Gwyneth Paltrow te frontmen grupe Coldplay Chris Martin koji su nakon razvoda 2014. ali nastavili održavati prijateljski i zajednički roditeljski odnos prema svojoj djeci. Paltrow je čak skovala frazu "svjesno razdvajanje“ (conscious uncoupling), koja je postala poznata zbog njihovog načina rješavanja razvoda.

Iako su se razveli 2018. godine, glumac Ben Affleck i glumica Jennifer Garner ostali su prijatelji zbog svoje djece. Zajedno dolaze na obiteljska okupljanja, a on je čak bivšu suprugu javno pohvalio za doprinos njihovu odgoju.

image

Ben Affleck i Jennifer Garner

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Nakon razvoda 2013. godine, glumci Courteney Cox i David Arquette ostali su toliko bliski da je zvijezda "Prijatelja" bila Davidova gošća na vjenčanju s njegovom novom suprugom.

image

Courteney Cox i David Arquette

MARY EVANS/ALLSTAR/GRAHAM WHITBY/MARY EVANS PICTURE LIBRARY/PROFIMEDIA

Ovi domaći i strani bivši supružnici pokazuju nam da, iako razvodi i raskidi znaju biti teški, neki uspijevaju pronaći način kako da ostanu prijatelji i nastave živjeti odvojeno, ali ne i sasvim razdvojeno.

Linker
04. listopad 2024 09:50