Ellie Alderson

 INSTAGRAM
Ljubavna priča

Odveo je Engleze u finale pa pojurio u zagrljaj partnerici: Samozatajna dizajnerica osvojila je srce britanskog junaka

Ollie Watkins oduševio je naciju pogotkom u 90. minuti, a s tribina ga je bodrila partnerica Ellie Alderson s kojom ima dvoje djece.

Ollie Watkins oduševio je naciju pogotkom u 90. minuti, a s tribina ga je bodrila partnerica Ellie Alderson s kojom ima dvoje djece.

Iza nas je uzbudljivo drugo polufinale ovogodišnjeg Europskog prvenstva u nogometu u kojem su snage na travnjaku odmjerile reprezentacije Engleske i Nizozemske. Ulazak u finale naposljetku je izborila reprezentacija Engleske i to nakon gola u 90. minuti kojeg je zabio 28-godišnji napadač Ollie Watkins. Junak engleske reprezentacije u igru je ušao samo deset minuta ranije umjesto Harryja Kanea i svoju zemlju odveo direktno u samu završnicu. Podršku s tribina pružala mu je i partnerica Ellie Alderson (28). Nakon utakmice, Ollie je potrčao do svoje Ellie i poljubio je, dok su navijači pljeskali, a ona je prije utakmice objavila na Instagramu fotografiju u kojoj pozira u dresu s brojem 19.

image

Ollie Watkins i Ellie Anderson na utakmici Engleska-Nizozemska, Euro 2024.

MICHAEL ZEMANEK/SHUTTERSTOCK

Nakon pobjede do koje je Englesku doveo njezin dragi, objavila je i njegovu fotografiju uz dirljivu posvetu. "Imao si svoj trenutak i iskoristio si ga. Tako sam ponosna na tebe", napisala je Ellie koju na Instagramu prati 128.000 ljudi. Watkins i Ellie potvrdili su vezu u prosincu 2018. na društvenim mrežama gdje često dijele fotografije zajedničkih trenutaka. Imaju dvoje djece - u rujnu 2021. dobili su kćer Amaru May, a u travnju prošle godine dobili su sina Marleyja. Ellie je porijeklom je iz Zapadnog Berkshirea, gdje je odrastala s jednojajčanom sestrom blizankom Sofijom i bratom Benom. Po struci je dizajnerica interijera, a ujedno je i ljubiteljica chic dizajnerskih komada i modnih dodataka među kojima su komadi brenda Loewe, Tom Ford i Van Cleef & Arpels.

Podsjetimo, napadač Aston Ville tijekom odlučujuće utakmice sjajno je primio dodavanje Colea Palmera dok mu je na leđima bio Stefan de Vrij i pravovremenim udarcem provukao loptu kroz noge protivničkog igrača i neobranjivo pogodio za veliko slavlje Engleza. "Čekao sam ovaj trenutak tjednima. Potrebno je puno napornog rada da dođete tu gdje sam ja danas. Oduševljen sam. Kunem se svojim životom i životima svoje djece, rekao sam ranije danas Coleu Palmeru da ćemo ući u igru i da će mi on namjestiti pogodak. To se i dogodilo. Kad sam vidio da ulazi, bio je to najbolji osjećaj ikad", rekao je Watkins nakon utakmice. "Bilo je puno kritika na naš račun, ali mi smo u finalu i to je sve što je važno. Imamo taj karakter da se vratimo nakon što potonemo. Čini se da uđemo u brzinu tek kad budemo u zaostatku. Pobjeđivali smo na penale i vraćali se iz zaostataka", dodao je Watkins.

image

Ollie Watkins slavi pobjednički gol na utakmici Engleska-Nizozemska, Euro 2024.

KENZO TRIBOUILLARD AFP

Ellie nije bila jedina koja je prštala od ponos. Društvene mreže preplavljene su i čestitkama obožavatelja i navijača. "Učinio je svakog navijača Ville ponosnim večeras. Kakav tip, svi smo znali da on to može". "Tako sam ponosan! Naš napadač Ville i njegova ljubav učinili su naciju ponosnom!", "Praksa čini savršenstvo! Bez sumnje, vidjeli smo to mnogo puta ove sezone. Mi Villa dečki smo ponosni, ali nismo iznenađeni! Zaslužuješ to!", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

image

Ollie Watkins i Ellie Anderson na utakmici Engleska-Švicarska, Euro 2024.

MICHAEL ZEMANEK/SHUTTERSTOCK
Linker
16. rujan 2024 21:17