N‘OUBLIE PATISSERIE/INSTAGRAM
Mmmm...

Od torte Bučijada do Snickers tartalleta: Slastičarnice se ozbiljno pripremaju za ovu jesen - evo koje su nove slastice stigle

N‘oublie Patisserie, Amélie slastice, Orijent i Biberon Cakes imaju novitete i jedva ih čekamo probati.

N‘oublie Patisserie, Amélie slastice, Orijent i Biberon Cakes imaju novitete i jedva ih čekamo probati.

Slastica nikad dosta, to dobro znaju i u zagrebačkim slastičarnicama koje su ovih dana svoju ponudu obogatile nekim novim delicijama kojima je teško odoljeti samo i na pogled. Slastičari su se potrudili osmisliti slastice koje nisu samo vizualno atraktivne, već i prave senzacije za nepca i vrijeme je da se prepustimo čaroliji novih okusa i otkrijemo što je to novo u svijetu kolača.

U zagrebački dessert shop N‘oublie Patisserie stigla je verzija mnogima omiljene čokoladice. Riječ je o Snickers tartelletu kojeg možemo pronaći u samoj slastičarnici, a za sve one koji su u žurbi moguće ih je naručiti preko webshopa.

image

Snickers tartelette

N‘OUBLIE PATISSERIE/INSTAGRAM

Nova zvijezda Amélie slastica je torta Bučijada koja je spoj bundeve i hrskavih oraha u biskvitu, s baršunastom kremom od slatkog vrhnja koja idealno nadopunjuje tu slatku priču.

image

Torta Bučijada

AMÉLIE/INSTAGRAM

Novost u slastičarnici Orijent je torta Četvrta dimenzija koju pripremaju od dacquoisea od bademovog brašna, kreme s tamnom čokoladom, kreme od kave i bijele čokolade, a cijela torta je posipana kakaom i bez glutena je.

image

Torta Četvrta dimenzija je bez glutena

SLASTIČARNICA ORIJENT/INSTAGRAM

Raskošna čokoladna torta novost je na lokacijama gdje se prodaju slastice Biberon Cakes, spravljenoj od brownie biskvita, nježnog moussea od mliječne čokolade, nadjeva od naranče i crunchy bitea.

image

Raskošna čokoladna torta dostupna je na svim Biberon lokacijama

BIBERON/INSTAGRAM
image
BIBERON/INSTAGRAM

Očito, ova jesen bit će prilično slatka i jedva čekamo probati ove, ali i sve nove okuse koje pripremaju majstori slastičari.

Linker
11. listopad 2024 17:52